Virtuális Mulatság, Valódi Segítség!

A virtuális bál is lehetőséget nyújt számunkra arra, hogy egy nemes célt támogassunk. Ezért jótékonysági árverést rendezünk a "Reménysugár Alapítvány a Dél-Alföldi Hematológiai és Onkológiai Gyermekbetegekért" javára. Az alapítványról további információkat tudhat meg, ha oldalt a logójukra kattint!

Négy módon lehetséges támogatni a fenti alapítványt:

1. A jótékonysági árverésre felajánlott tárgyakkal: az Önök által felajánlott és az általunk már összegyűjtött tárgyakat árverésre bocsájtjuk az online térben, facebook oldal segítségével. A lenti nyomógombon érhető el ez az oldal! A tárgyak fényképét, a kezdő licitet és egy rövid leírást a karolinakaranten@gmail.com email címre várjuk az árveréssel párhuzamosan 2021. február 28-ig. Eddigi tapasztalataink alapján különösen népszerűek voltak az Önök által készített, egyedi kézműves tárgyak.

2. Licitálással, amely során a legmagasabb licitet ajánló nyeri el a licitre bocsájtott tárgyat.  A licitálás záróidőpontja: 2021. március 7. !

3. Ezen kívül arra is lehetőségük van, hogy pénzbeli adománnyal, tehát bármilyen összeggel támogassák a fenti alapítványt adománylevél formájában a februári ebédbefizetés alkalmával, melynek időpontja: 2021. február 15-16.

4Az iskolánk portája mellett kihelyezett ládikóba bedobott forintokkal is hozzá tudnak járulni ahhoz az összeghez, amit az akció lezárása, vagyis 2021. március 7. után átnyújtunk a Reménysugár Alapítványnak. Kérjük a kedves szülőket, vonják be a gyerekeket is ebbe a szívből jövő segítségnyújtásba! Ha csak 5-10 Ft-ot dobnak be a gyerekek a ládikóba, már
akkor is érezhetik, hogy részesei egy olyan megmozdulásnak, amelynek mozgatórugója az az önzetlen jóság és az egymásra figyelés.

Az alapítvány köszönetét alább tekinthetjük meg: