VÁSÁRTÉR

1.B osztály

Gyerekeink leghőbb vágya most: a barátokkal KÖZÖSEN csinálni valamit. Ezért még az iskola is hiányzik :)
Amikor azt kapták feladatul, hogy Nagy László Balaton parton című versét képre vigyék, minden gyerek azt alkotta meg - és mindenki másként - amit őbenne a vers sorai felidéztek.
Ezek a képek most - a tanítók jóvoltából - EGYÜTT elevenítik meg a verset, így lesz a sok "enyém"-ből "miénk" - és ennek tudunk ÖRÜLNI. 
Nézd meg az 1.b. képes meséjét és képzeld magad is a Balaton partjára!

Vackor az 1.b-ben

2.A osztály

3.A osztály

3.C osztály

Virtuális pillanatképek, hangulatok, és kisfilmek

4.B osztály

A 4.b osztály egy csodálatos kiállítással készült a Majálisra!

5.B osztály

5.C osztály

7.A osztály


A projektmunka elkészítésnek célja, hogy a gyerekek az elméletben tanult ismereteiket a gyakorlatban is képesek legyenek alkalmazni, miközben egymással is együttműködnek, egy kísérő tanár segítségével akár mélyebb ismereteket is szerezhetnek. A 7.A osztály tanulói az idei évben is remek projekttémákat találtak (csokoládé, illúziók, hangyák, állatviselkedés, élet elixír, fenntartható vízgazdálkodás, korallok, kultúrantropológia, kutyák szívférgessége, megújuló energiaforrások, gekko, ökolábnyom), melyeket be is mutatnak majd egymásnak és az érdeklődőknek. Kedvcsinálóként, előzetesként fogadjátok szeretettel Kiss Anna Róza és Cseh Julianna illúziók projektjéhez készült kisfilmet. 

7.B osztály 

Szeged irodalmi emlékhelyei

A XXI. század Gerbeaud (ejtsd: Zserbó) Emilje Csenki Csanád
 Mesterségem címe: Karantén cukrász 

8.B osztály

Meszlényi Olívia Szofi Túl a szivárványon című munkáját és annak születését nézhetjük meg!

10.B osztály 

Sziasztok Karolinások! Varga Gergő vagyok, és mint azt már sokan tudjátok igen mélyen foglalkozok a zene különböző ágaival, így szeretném felajánlani nektek ezt a bő 15 perces mixet, hogy egy kis bulit varázsolhassak a négy fal közé.  :)