PROJECTBLOG

2022. Április

2022.04.26

A fenntarthatósági projektjeinket tervezzük - a Fenntarthatósági héten!

2022. Március

2022.03.22

A 7. challange kihívása: Készíts figyelemfelkeltő POSZTERT, amelyen felhívod az emberek figyelmét a víz fontosságára életünkben! A technikát magad választod meg: lehet akvarell, fotó, rajz, digitális, művészi, vagy ismeretterjesztő. Formátum: PNG, PDF, JPG, BMP, WORD, PPT. A lényeg a kreativitás!

2022. Február

2022.02.10

A karanténok, és a megbetegedések miatt az 5. Fabatka challange: "Fényképezz KAROLINÁS DIÁKOKAT, HÁTTAL, CSOPORTBAN, (vagy lehetőleg) MASZKBAN, jönnek-mennek - nem beállítottcsoportképek, folyosón, bárhol -lehetőleg olyanokat, akik nem tiltják, hogy fénykép készüljön róluk!!!! A TEAMS-be az 5Challange mappába töltsd fel!"

2021. Október

2021.10.12

Az Ősz megújulást hozott: évindítónkat sikeresen megtartottuk, és meghirdettük a Fabatka Challenget! :)

Június 9-én, szerdán nagy izgalommal készültek a szegedi Karolina Iskola tanárai a délelőttre, papírlapokkal, és tabletekkel siettek a Terézia terem felé, mivel itt került megrendezésre az első SWAP-NAP - mely projekt spanyol, görög, és belga diákokkal szoros együttműködésben valósult meg.

A diákokat megismertetjük az Etwinning felületével, a profilokon az avatárok kicserélésre kerülnek, olvassuk a bejegyzéseket, és a saját oldalainkat is csinosítjuk :)! És játszunk is a nyertes swap logó kapcsán: ITT! És ökolábnyomokat is mérünk! :) És a felnőttek is online találkozót szerveztek! :) És ökolábnyomot is mértünk! :) Már nagyon vártuk a...