Szavazzunk az alábbi linken a fenntarthatóság, éghajlatváltozás témájában készült fényképekből a legjobbra! Az első három helyezett fotózáshoz használatos, értékes ajándékokat nyer! A mi diákjaink munkái is a válogatott képek között vannak. Segítsünk eldönteni, ki nyeri a díjakat! Szavazzunk minél többen!

KATT IDE:   https://forms.gle/5gB7HVQhmMm2pM816

Alább kizárólag SAJÁT FELELŐSSÉGRE, megfelelő ismerettel, android telefonra lehet letölteni az appot, majd telepíteni. Hasznossága: a résztvevő iskolák webhelyeit, és FB oldalait tudjuk elérni egyetlen alkalmazásból! Beta verzió - mert még várunk adatokat, és fejlesztés alatt van!

Az Európai Bizottság támogatása ezen kiadvány elkészítéséhez nem jelenti a tartalom jóváhagyását, amely kizárólag a szerzők álláspontját tükrözi, valamint a Bizottság nem tehető felelőssé ezen információk bárminemű felhasználásáért.

The European Commission's support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents, which reflect the views only of the authors, and the Commission cannot be  held responsible for any use which may be made of the information contained therein.